Cursuri și Ateliere

 

Cursurile noastre:

 • Luni: Engleză Cambridge de la 16:30, Prof. Ani Alexandru, Preț 210 lei, 4 ședințe

 • Marți: Mate distractivă de la 15:50, Înv. Marin Violeta, Preț 150 lei, 4 ședințe

 • Miercuri: Dezvoltare personală de la 15:50, Înv. Bebereche Denisa, Preț 150 lei, 4 ședințe

 • Joi:

 • 1. Atelier MineCraft, de la 16:30, Prof. Alexandra, Preț 230 lei, 4 ședințe

 • 2. Teatru și Actorie de la 16:30 si de la 18:00, Actor Frunză Magda, Mariana Mîrza, Preț 210 lei, 4 ședințe

 • 3. Logopedie de la 13:00, Psh. Dinu Violeta, 100 lei ședința
 • Vineri: Dans și Gimnastică de la 16:30, Coregraf Fecioru Tatiana, Preț 220 lei, 4 ședințe

 • Meditații la Limba și Literatura Română, zilnic între orele 13:00 - 18:00, Prof. Răducă Corina, Preț 100 lei ședință.

Cursuri Dans

inscrieri afterschool 2022 - cursuri Breakdance


Cursurile de dans reprezintă o metodă distractivă prin care copilul nu doar că se destinde și se relaxează, dobândește și o mulțime de abilități și aptitudini esențiale în dezvoltarea lui. Pe lângă acestea, asigură o creștere armonioasă și este una dintre activitățile extracurriculare cele mai căutate de copii. Acesta contribuie și la dezvoltarea personalității artistice, este un dans dinamic, intens care ajută și la pierderea caloriilor într-un mod plăcut.

Dacă îți dorești pentru copilul tău o activitate care să îi consume energia într-un mod constructiv, dezvoltându-i mobilitatea,capacitatea de coordonare și creativă, atunci Breakdance-ul este soluția.
Pentru înscrieri la cursul de karate ne puteți contacta telefonic 0754 200 258 / 0753 806 240 sau prin intermediul formularului de contact

CURSURI CAMBRIDGE ENGLISH

inscrieri afterschool 2022 - Cursuri Cambridge English pentru copii

Cambridge English - Curs de pregătire pentru examenele Cambridge

Cursurile Cambridge sunt recunoscute internațional și reprezintă un mod excelent prin care elevii își îmbunătățesc și testează cunoștințele lingvistice.

La cursurile Cambridge elevii vorbesc doar în limba engleză, sunt implicați într-o mulțime de activități interactive care presupun folosirea limbii engleze și își dezvoltă abilitățile de comunicare într-un mod natural.

Cursurile de pregătire Cambridge se adresează copiilor care doresc să învețe limba engleză și să se pregătească pentru unul din prestigioasele examene Cambridge English.

La Piccolo Grande copiii pot beneficia de pregătire pentru modulele: STARTERS, MOVERS, FLAYERS Copiii beneficiază de o testare prealabilă GRATUITĂ.


Aducem la cunoștință faptul că evaluarea copilului este GRATUITĂ, iar înscrierea la examen se va face de către profesorul de curs!

Pentru înscrieri la Cursurile Cambridge ne puteți contacta telefonic 0754 200 258 / 0753 806 240 sau prin intermediul formularului de contact

CURSURI DE TEATRU ȘI ACTORIE

inscrieri afterschool 2022 - cursuri teatru Și Actorie

Cursul nostru de teatru are în vedere următoarele: frământări de limbă, dicție, dezvoltare personală, jocuri , exerciții de imaginație și reprezentații pe scenă de teatru.

În cadrul cursului copiii vor lua parte la jocuri de improvizație menite să le dezvolte atenția, viteza de reacție și capacitatea de memorare. Micii actori vor căpăta încredere în forțele proprii, vor dobândi dezinvoltura în relațiile cu cei din jur și vor învăța să reacționeze spontan. Pentru că ne adresăm teatrului și actoriei, fiecare cursant va primi un rol, iar la finalul scenetei bine pregătite, aceștia vor urca trufași pe scena unui teatru din București, fiind demni de toate aplauzele publicului.

Beneficiile acestui curs de teatru și actorie sunt următoarele:

 • cursivitatea în exprimare;
 • curajul de a vorbi în fața unui public deschis;
 • creativitate și spontaneitate;
 • inteligență emoțională;
 • cunoaștere și autocunoștere;
 • gestionarea emoțiilor;
 • eliminarea tracurilor emoționale;

 • Acest curs este adresat tuturor copiilor cu vârste între 6-14 ani, iar toți participanții vor participa la spectacole pe scena teatrului!

  Pentru înscrieri la cursul de karate ne puteți contacta telefonic 0754 200 258 / 0753 806 240 sau prin intermediul formularului de contact

  CURS DEZVOLTARE PERSONALĂ

  inscrieri afterschool 2022 - cursuri teatru Și Actorie

  Procesul de dezvoltare personală pentru copii este foarte importantă, deoarece aceasta conduce la formarea comportamentului, valorilor, viziunilor despre lumea din jur și abilităților. Acesta este un proces complex, care necesită atenția și participarea părinților și a altor adulți din jurul său.

  De altfel, când discutăm despre dezvoltare personală pentru copii, vorbim despre o mulțime de beneficii pentru creșterea și educarea acestora într-un mod armonios. Deoarece un copil care are o imagine bună de sine este un copil fericit și încrezător.

  Printr-o abordare realistă unde frica de greșeală este recunoscută, dar în același timp trecută printr-un filtru optimist, încrederea în sine va încuraja copiii să devină inovatori sau dezvoltatori, să-și testeze capacitățile pe toate planurile vieții în mod treptat și organizat.

  Mai mult, stima și încrederea de sine îl vor încuraja să gândească critic și analitic, dar cel mai important, să accepte nivelul la care se află și potențialul de dezvoltare încă necunoscut.

  Pentru înscrieri la cursul Dezvoltare Personală ne puteți contacta telefonic 0754 200 258 / 0753 806 240 sau prin intermediul formularului de contact

  CURS MATE DISTRACTIVĂ

  inscrieri afterschool 2022 - cursuri teatru Și Actorie

  Matematica are o serie de beneficii foarte utile pentru mintea copilului. Dezvoltă raționamentul, ajută să avem gândire analitică, accelerează mintea, generează practic și, de asemenea, utilizarea acesteia poate fi aplicată în fiecare zi.

  Matematica este prezentă în viața noastră de zi cu zi. Pentru mulți elevi, matematica este plictisitoare, abstractă, lipsită de creativitate, complexă și foarte greu de înțeles, de unde și expresiile tipice ale „Eu sunt cu litere” sau „Numerele nu sunt ale mele”. Cu toate acestea, este un subiect care face parte din studiul copiilor, iar cursul pe care îl punem la dispoziția dumneavoastră tratează matematica dintr-o altă perspectivă, făcându-i pe copii să o îndrăgească.

  Pentru înscrieri la cursul Mate Distractivă ne puteți contacta telefonic 0754 200 258 / 0753 806 240 sau prin intermediul formularului de contact  Dacă achitarea unui abonament lunar nu răspunde nevoilor copilului dumneavoastră vă oferim și posibilitatea achitării pe ședință după cum urmează:

  1. Endgleză Cmbridge - 80 lei/ ședință
  2. Mate distractivă - 50 lei/ ședință
  3. Teatru - 65 lei/ ședință
  4. Art therapy - 60 lei/ședință
  5. Dezvoltare personală - 50 lei/ședință

  PENTRU ABONAMENTELE PLĂTITE BANII NU SE REPORTEAZĂ.

  COPIII ÎNSCRIȘI LA AFTERSCHOOL PICCOL O GRANDE BENEFICIAZĂ DE O ȘEDINȚĂ DEMONSTRATIVĂ GRATUITĂ !!!

  VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG LA CURSURILE NOASTRE!

  Cursuri

  Iun   2024
  L Ma Mi J V S D
            1 2
  3 4 5 6 7 8 9
  10 11 12 13 14 15 16
  17 18 19 20 21 22 23
  24 25 26 27 28 29 30