After-School Piccolo Grande

Despre Piccolo Grande

Evaluare utilizator: 4 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivă
 

Fundația noastră este dragostea pentru copii si educație, transformată în artă

Piccolo Grande s-a născut din dragostea profundă pentru copii și din dorința de a oferi o educație care să depășească granițele convenționale. Acest loc este rezultatul a 7 ani de experiență în domeniul educației, timp în care am învățat că fiecare copil este unic și că educația trebuie să fie adaptată pentru a încuraja această unicitate. Aici, la Piccolo Grande, credem că educația este o călătorie care începe cu curiozitatea și se desfășoară prin explorare, joacă și descoperire continuă.

Ne-am propus să oferim Școala Viitorului: un spațiu generos care să inspire, să motiveze și să stimuleze creativitatea. Fiecare colț al centrului nostru este gândit să fie mai mult decât un simplu loc de învățare - este un sanctuar unde copiii pot socializa, se pot relaxa, pot studia și pot participa la ateliere tematice, cursuri și drumeții în natură. Deviza noastră pentru anul în curs, "Împreună salvăm planeta!", nu este doar un slogan, ci o reflecție a angajamentului nostru de a educa o nouă generație de ocrotitori ai vieții pe planeta noastră, Pământ.

Ne pregătim să întâmpinăm elevii... 

Misiunea noastră

La Piccolo Grande, fiecare activitate este gândită cu intenția de a îmbrățișa și de a cultiva valorile noastre de bază: experiență, calitate, curățenie, siguranță, deschidere către inovație și creativitate. Educația pe care o promovăm este integrativă: oferim pregătire academică dezvoltând însă și nevoile emoționale, sociale și fizice ale fiecărui elev. Suntem dedicați să oferim un mediu unde copiii pot învăța despre responsabilitate, respect pentru natură și despre importanța contribuției personale la o lume mai bună.

Această misiune nu este doar o promisiune, ci o realitate zilnică. Plantăm copaci, organizăm ateliere de reciclare creativă și discutăm deschis despre subiecte de actualitate și inovații care afectează societatea. Ne dorim să creștem copii informați, empatici și gata să facă față provocărilor viitorului. Prin activitățile noastre, ne străduim să construim o comunitate în care fiecare membru, mic sau mare, să se simtă valoros și capabil să aducă schimbări pozitive.

Echipa de manageri

Corina Răducă este coloana vertebrală a programului nostru educațional. Cu o experiență de 5 ani în învățământul public și un masterat în Practici de comunicare în limba engleză, ea reprezintă inima și mintea noastră pedagogică. Corina își folosește cunoștințele extinse pentru a crea programe educaționale inovative și pentru a se asigura că fiecare copil este motivat și susținut în călătoria sa educațională.

Adina Andrisca, cu trei diplome universitare la activ și o experiență de 8 ani în educație, este forța creativă care aduce viziunea noastră la viață. Ea este motorul care susține și promovează standardele înalte ale educației de calitate. Adina își utilizează pasiunea pentru învățare continuă pentru a asigura că Piccolo Grande rămâne un centru de excelență în educație, un loc unde copiii sunt încurajați să gândească liber, să fie curajoși și să își descopere pasiunile.

Ce oferim

Mai mult decât o locație cu pereții colorați și săli de clasă vibrante, dotate, Piccolo Grande oferă un refugiu sigur, curat și igienizat, unde fiecare copil este prețuit și îngrijit. De la transportul în siguranță de la școală, la mesele delicioase și echilibrate, ne asigurăm că fiecare aspect al zilei copilului este bine gândit și executat cu cea mai mare atenție iar temele sunt atent și corect efectuate, sub supraveghere profesională.

Oferim o gamă largă de cursuri extracurriculare - de la teatru și actorie, la engleză cu profesor nativ, arte marțiale și robotică, excursii şi tabere, fiecare create pentru a îmbogăți și a extinde orizonturile copiilor noștri.

La Piccolo Grande, colectivul este pulsul care menține dinamismul și armonia întregii comunități. Atât cadrele didactice, colaboratorii dedicați, cât și managerii responsabili, toți contribuie la crearea unei atmosfere în care fiecare copil să se simtă în siguranță și ocrotit, ca în o a doua casă, o casă a cunoașterii, în care îi sunt satisfăcute toate curiozitățile, unde se dezvoltă armonios.

Colectivul de educatori și colaboratori este atent selecționat nu doar pentru competențele academice deosebite, ci și pentru calitățile umane care îi fac să fie veritabili ghizi și modele pentru tânăra generație. Ei sunt cei care, zi de zi, îmbrățișează valorile noastre fundamentale — dedicare, competență, încredere și comunicare — și le transformă în experiențe educative semnificative, memorabile.

Fiecare membru al echipei noastre înțelege că educația nu se limitează la transferul de cunoștințe, ci implică modelarea caracterului, încurajarea empatiei și cultivarea curiozității. Cu un spirit de colaborare și o comunicare excelentă în special cu copii și cu părinții, colectivul nostru face ca Piccolo Grande să fie mai mult decât un afterschool — este o familie extinsă în care fiecare copil este recunoscut, prețuit și îndrumat să-și împlinească potențialul unic.

Viziunea noastră

Ambiția noastră este ca Piccolo Grande să devină un etalon al excelenței în domeniul educației afterschool. Privind spre viitor, ne dorim să extindem acest tărâm al învățării și relaxării,i să deschidem noi locații în București și să aducem magia Piccolo Grande în viața a cât mai multor copii. Viziunea noastră este ca fiecare copil să-și atingă potențialul maxim într-un mediu care sărbătorește și sprijină diversitatea, responsabilitatea și creativitatea individuală.
Cerere Înregistrare After-School

Nume complet*
Please type your full name.

E-mail*
Invalid email address.

Telefon*
Invalid Input

Despre Piccolo Grande - 4.0 out of 5 based on 3 reviews

TELEFON: 0754-200-258