Petrecere SUPER PARTY - 220 RON / copil

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Ultima actualizare: 25 mai 2018

Informatii generale
Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale Piccolo Grande, cu sediul in Intrarea Patinoarului 52, Sector 3, Bucuresti, in calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet www.piccologrande.ro.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
II.1. Daca sunteti client al Site-ului, Piccolo Grande va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul in care utilizati Site-ul, de exemplu comportamentul/preferintele/obisnuintele dumneavoastra in cadrul Piccolo Grande, precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea Site-ului.

Daca pentru a va crea cont de utilizator pe Site, utilizati contul dumneavoastra de Facebook sau Google, Piccolo Grande va prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicatiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

In cazul in care alegeti sa va creati cont de utilizator doar inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont. In cazul in care nu finalizati comanda, adresa de e-mail si celelalte date furnizate nu vor fi stocate de catre Piccolo Grande, iar contul creat va fi sters automat.

II.2. Daca sunteti vizitator al Site-ului, Piccolo Grande va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel.

III. Scopurile si temeiurile de prelucrarii

III.1. Daca sunteti client al Site-ului, Piccolo Grande prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra şi Piccolo Grande, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si Piccolo Grande, definit in cuprinsul Termenelor si Conditiilor .Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si Piccolo Grande.

pentru indeplinirea obligatiilor legale care incumba Piccolo Grande in contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea Piccolo Grande de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul Site-ului.

pentru activitaţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţa (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Piccolo Grande, prin intermediul Site-ului.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea Informatiile contului meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi opţiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms conţinand comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati prin accesarea sectiunii Informatiile contului meu.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, in principal, in vederea imbunataţiri experientei oferite pe Site.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al Piccolo Grande de a imbunatatii permanent experienta clientilor pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

III.2. Daca sunteti vizitator al Site-ului, Piccolo Grande prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

pentru activitaţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţa (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Piccolo Grande, prin intermediul Site-ului.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi opţiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

Pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunataţi experienta dumneavoastra oferita pe Site.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al Piccolo Grande de a asigura functionarea corecta a Site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

Durata pentru care va prelucram datele
Ca principiu, Piccolo Grande va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina Piccolo Grande (de ex., in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, prin email la office@ piccologrande.ro., Piccolo Grande va interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului. In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si/sau SMS-uri de acest gen. Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal. In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos.. In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel puţin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, Piccolo Grande va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de Piccolo Grande pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

Dezvaluirea datelor cu caracter personal
Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, Piccolo Grande poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina Piccolo Grandein desfasurarea activitatii prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

-pentru administrarea Site-ului;
in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre Piccolo Grande prin intermediul Site-ului;
-pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea Site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui;
-pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;
-pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;
atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

Transferul datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal furnizate catre Piccolo Grande nu vor fi transferate in afara Romaniei.

VII. Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

-dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre Piccolo Grande, conform celor descrise in prezentul document;
-dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea Piccolo Grandecu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
-dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre Piccolo Grande a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.
-dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:
acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;
in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;
datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.
Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, Piccolo Grande sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;

-dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care :
persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau
persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.
-dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre Piccolo Grandecatre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
-dreptul la opozitie – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al Piccolo Grande sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care Piccolo Grande poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
dreptul de a va adresa Autoritaţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.
Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: politica cookie.

 

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

Petreceri copii - Pachet BLITZ

 • Exclusivitate loc de joaca 3 h
 • Fotograf 1 h
 • Invitații electronice
 • Eveniment anunțat pe www.PiccoloGrande.ro și distribuit pe Facebook
 • Suc de mere natural pentru copii
 • Limonadă pentru copii pe durata petrecerii
 • Şampanie pentru copii
 • Apă pe durata petrecerii
 • Cafea
 • Cola şi Fanta pentru părinţi
 • Balon de folie cu cifra
 • Coifuri, baloane
 • Șervețele, pahare tematic
 • Pop-corn pentru toţi invitaţii
 • Snack-uri pentru adulți
 • Pizza pentru adulți
 • Pizza pentru copii
 • Mașina de baloane și fum
 • Confetti la momentul tortului
 • Animator 1 h 30
 • Muzică
 • Magician 50 de minute
 • Animator 1h 30
 • Supraveghere

220 RON/copil

 • Pachetele JOY, STAR, MAGIC, BLITZ și SUPER PARTY sunt create pentru minimum 10 copii;
 • Prețurile pot suferi modificări dacă numărul de participanți este mai mic de 10, clientul fiind obligat să achite pachetul integral în condițiile în care numărul de copii este mai mic de 10 pentru pachetele JOY, STAR, MAGIC, BLITZ și SUPER PARTY ;
 • Pachetele JOY, STAR, MAGIC, BLITZ și SUPER PARTY sunt concepute pentru un copil + un adult, în situația în care numărul de adulți este mai mare decât numărul de copii se percepe o taxă de 30 lei/adult;
 • Tortul poate fi adus din exterior;
 • Se acceptă băutură non-alcoolică din exterior;
 • Petrecerile se desfășoară sâmbăta și duminica, începând cu ora 10 am.
Petreceri Copii - SUPER PARTY - 220 Ron/Copil - 5.0 out of 5 based on 2 reviews

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Petrecere Baby Shower

 • Exclusivitate în locația noastră 3 h
 • Fotograf profesionist 1 h
 • Invitații electronice
 • Arcadă de baloane
 • Ramă foto personalizată cu numele bebelușului și data evenimentului
 • Decorațiuni tematice
 • Coroniță “Proud mom”
 • Jocuri tematice pt. participanți
 • Cadou bebe+mămică (4 body-uri, album “Primul an din viață bebelușului”, păturică, pluș, museline, ramă foto+ghips, set îngrijire bebe, coș de nuiele)
 • Ramă foto cu body scris cu mesajele participanților pentru bebeluș
 • Șervețele, farfurii, pahare tematice
 • Limonadă, apă, Cola, Fanta, cafea
 • Pop-corn, snack-uri, chips-uri, fistic, pufarine, măsline, fructe
 • Prăjituri
 • Pizza
 • Muzică (sistem audio și acces la Youtube Premium)Transformă Baby Shower-ul într-o Sărbătoare de Neuitat cu Piccolo Grande!

La Piccolo Grande, înțelegem cât de special este să întâmpini un nou membru în familie. De aceea, ne dedicăm să vă oferim o experiență unică și personalizată pentru petrecerea Baby Shower.

De ce să alegi Piccolo Grande pentru Baby Shower-ul tău?

 • Ambianță Exclusivă: Oferim o locație elegantă și confortabilă, perfectă pentru a sărbători acest moment important din viața ta.
 • Servicii Personalizate: Fiecare detaliu al petrecerii este atent planificat și personalizat, reflectând stilul și preferințele tale.
 • Atmosferă Festivă: Creăm un decor de poveste care adaugă farmec și bucurie evenimentului tău, transformându-l într-o experiență memorabilă.
 • Profesionalism și Atenție la Detalii: Echipa noastră dedicată de organizatori de evenimente va asigura că fiecare aspect al petrecerii este impecabil executat.
 • Distracție Garantată: Vom aduce distracție și veselie prin activități creative și jocuri tematice, asigurându-ne că toți invitații se vor bucura de un timp minunat.
 • Gustări Delicioase: O selecție variată de gustări și băuturi delicioase va fi pregătită pentru a satisface toate gusturile invitaților tăi.
 • Amintiri Durabile: Vom crea momente speciale care vor fi amintite cu drag de tine și de oaspeții tăi ani de zile.

Rezervă acum la Piccolo Grande!

Alege Piccolo Grande pentru a sărbători venirea pe lume a bebelușului tău. Contactează-ne astăzi pentru a planifica împreună un eveniment de neuitat, personalizat special pentru tine. Suntem aici să te ajutăm să faci din Baby Shower-ul tău o zi cu adevărat specială!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
Inaugurare Piccolo Grande 2

Piccolo Grande After School feiert 3-jähriges Jubiläum!

Piccolo Grande - Anul Şcolar 2020 - 2021

Wir sind stolz und feiern das Ereignis mit der Eröffnung einer neuen Zweigstelle am 25. September 2020 im 1. Bezirk,
Ion Bogdan Str. Nr. 21A!

Piccolo Grande 2 ist Kindern gewidmet, die eine Deutsche Schule besuchen bzw. Deutsch lernen.

Piccolo Grande befindet sich nur 400 Meter vom Deutschen Goethe Gymnasium entfernt und bietet den Kindern des 1. Bezirks die gleichen Einrichtungen und qualitativ hohe Dienstleistungen: • hygienisch saubere und mit UV Licht desinfizierte Räume
 • sicherer Weg zur - und von der Schule in Begleitung unseres Personals
 • Strenge Einhaltung der Hygieneregeln bei der Ankunft der Schüler und des Personals
 • Zeit zum Erholen und Spiel im eigenen Hof
 • hochwertiges Mittagessen
 • Wasser und Tee zur freien Verfügung
 • Hausaufgabenbetreuung unter Aufsicht qualifizierter Lehrer
 • Hausaufgabenbetreuung online
 • individuelle kostenlose Lernmittel (Papier, Karton, Stifte etc.)
 • Tätigkeiten und Kurse außerhalb der Schule


Tägliches Programm: 12.00–18.00 Uhr – 1600 lei / Monat
 1. Abholung der Kinder von der Schule durch das Personal und Begleitung zur After school 12.00/12.45 Uhr
 2. Zeit zum Erholen nach dem Unterricht
 3. Mittagessen – 13.30 Uhr
 4. erledigen der Hausaufgaben unter der aufmerksamen Aufsicht des koordinierenden
 5. Lehrers – 14.00 – 17.00 Uhr
 6. Zeit zur Entspannung nach dem Programm, freiwillige Aktivitäten, Kreativkurse
Alternatives Programm: 8.00–12.00 Uhr – 200 lei / Woche
 1. Unterstützung beim Online – Unterricht an Wochen in denen die Kinder nicht zur Schule gehen

Programm online: - 500 lei / Monat
 1. Unterstützung/Hilfe beim Erledigen der Hausaufgaben für Kinder die nur online lernen

Piccolo Grande 2 bietet den Kindern auch Aktivitäten zur Erholung und Weiterbildung
 • Spiele und Aktivitäten in Deutscher Sprache
 • Bücher in Deutscher Sprache
 • Kreativ – Werkstatt
 • Wählbare zusätzliche Kurse: Fremdsprachen, Schach
 • Wir feiern zusammen Laternenfest
 • Wir verkleiden uns an Fasching


Wir achten streng auf die Einhaltung der Hygiene - Massnahmen zur Vorbeugung von COVID!

Wir schützen die Kinder, das Personal, die Kunden!


Hygienekonzept Piccolo Grande


 • Die Eltern werden jeden Morgen dem Kind und allen anderen Familienmitgliedern die Körpertemperatur messen. + Sie werden die Beobachtungen schriftlich festhalten, unterschreiben und den Zettel dem Kind mitgeben.
  + Der Zettel wird vom Kind bei der Abholung von der Schule dem Personal übergeben.
  + Das Personal Piccolo Grande wird den Zettel dem Gesundheitsbuch beifügen.

 • Kinder, deren Körpertemperatur höher als 37°C ist oder die die nachfolgenden Symptome aufweisen, werden in der After school nicht zugelassen:
  - husten
  - niesen
  - allgemein schlechte Verfassung
  - Durchfall
  - Erbrechen
  - Muskel- und Kopfschmerzen
  - Fehlen des Geruchs und Geschmacks

 • Unsere Räume werden jeden Morgen, vor Ankunft der Kinder wie auch am Abend nach dem Verlassen der Räume, nass aufgewischt und mit Desinfektionsmittel und UV Lampen desinfiziert
 • Spielsachen und Lernmittel werden täglich desinfiziert. Jedem Kind werden eigene Materialien zur Verfügung gestellt, so dass ein Austausch zwischen den Kinder vermieden wird
 • Jedes Kind wird das Mittagessen und einen Imbiss an seinem individuellen Tisch einnehmen
 • Jedes Kind wird das Mittagessen und einen Imbiss an seinem individuellen Tisch einnehmen
 • Das Personal Piccolo Grande wird zweimal täglich kontaktlos die Körpertemperatur der Kinder messen
 • Unter Anleitung und Aufsicht des Personals werden die Kinder angehalten so oft wie möglich und auf jeden Fall verpflichtend bei der Ankunft, dem Verlassen der Einrichtung, vor den Mahlzeiten und nach dem Toilettengang die Hände zu waschen und zu desinfizieren
 • Das Personal Piccolo Grande wird Schutzmasken sowohl innerhalb der Räume als auch im Freien tragen und auf die Einhaltung der Hygienevorschriften und des entsprechenden Abstandes auch während der Freizeit achten
 • Wir werden so viel wie möglich Zeit an der frischen Luft verbringen, wobei immer darauf geachtet wird, dass Hände und Flächen desinfiziert werden

Anmerkung


Unter Einhaltung der Hygienevorschriften bzw. des sozialen Abstandes, können in den Räumen von Piccolo Grande 2 eine Anzahl von 12 – 14 Schüler aufgenommen werden.

Jeder Schüler verfügt über einen eigenen Schreibtisch. Der Mindestabstand zwischen den Schreibtischen beträgt 1,5m.

So lange die Pandemie anhält, werden wir keine Klimaanlage benützen sondern durch häufiges Lüften/bei offenen Fenstern für den notwendigen Luftaustausch bzw. Frischluft sorgen. Wenn das Wetter es zulässt, werden wir im Hof lernen.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Protejăm copiii, angajaţii, clienţii!


Regulile Piccolo Grande

 • Părinții vor verifica în fiecare dimineață temperatura copilului, precum și a celorlalți membri ai familiei. + Vor nota observațiile într-un bilet pe care îl vor semna și înmăna copilului.
  + Biletul va fi prezentat de copil la preluarea de la școala.
  + Personalul Piccolo Grande va adăuga biletul în Jurnalul de Sănătate.

 • Nu vor fi primiți la after-school copii cu temperatura mai mare de 37°C sau care prezintă unul sau mai multe simptome:
  - tuse
  - strănut
  - stare generală proastă
  - diaree
  - vomă
  - dureri musculare sau de cap
  - lipsa mirosului

 • Spaţiul nostru va fi spălat şi dezinfectat în fiecare dimineaţă, înainte de sosirea copiilor, cât şi seara, după plecarea lor, cu soluții dezinfectante și lămpi UV.
 • Jucăriile şi materialele didactice se vor dezinfecta zilnic, iar fiecărui copil i se vor pune la dispoziţie materiale proprii, evitand schimburile între ei
 • Fiecare copil va avea spaţiul său de lucru, poziţionat la o distanţă sigură faţă de ceilalţi copii
 • Fiecare copil va servi prânzul şi gustarea la măsuța lui individuală
 • Temperatura copiilor va fi măsurată zilnic, de cel puţin două ori, de către personalul Piccolo Grade cu termometru fără contact
 • Copiii vor fi îndrumaţi şi supravegheaţi pentru a se spăla şi dezinfecta pe maini de cât mai multe ori pe zi, obligatoriu la sosire şi plecare şi înainte de mese şi după folosirea toaletei
 • Personalul Piccolo Grande va purta mască de protecţie, atât în spaţiul de lucru, cât şi în afara lui, respectând regulile de igienă şi distanţare socială şi în timpul liber
 • Vom petrece cât mai mult timp în aer liber, dar la orice ieşire nu va lipsi dezinfectantul pentru suprafeţe şi mâini!

Mențiuni


Spațiul generos al sediului Piccolo Grande ne permite să găzduim un număr de 20 - 25 de elevi cu respectarea măsurilor de distanțare fizică (socială)

Elevii beneficiază de birouri individuale poziționate la o distanța de minim 1,5m unul față de altul.

Pe toată perioada pandemiei nu vom folosi instalația de aer condiționat, ci vom asigura o aerisire naturală prin deschiderea ferestrelor de mari dimeniuni.