Cursuri

cursuri judo Cursurile noastre:

 • Luni: Robotică de la 16:30

 • Marți: Dans de la 16:30

 • Miercuri: Programare & Engleză De la 16:30

 • Joi: Teatru de la 16:30 si de la 18:00

 • Vineri: Dans, Arts & Crafts de la 16:30

 

 

LA CERERE ASIGURĂM TRANSPORT PENTRU CURSURI ÎNOT, TENIS, ATLETISM

cursuri judo Cursurile noastre:

 • Karate

 • Breakdance

 • Cambridge English

 • Teatru Și Actorie

 • Aritmetică Mentală

 • Citire Rapidă

 

 

LA CERERE ASIGURĂM TRANSPORT PENTRU CURSURI ÎNOT, TENIS, ATLETISM

Cursuri Karate

inscrieri afterschool 2022 - curs de karate pentru copii

KARATE- în traducere’’ calea mâinii goale’’- este una dintre cele mai cunoscute arte marțiale, originare din Japonia.


Karate este acum în mod predominant o artă care presupune folosirea loviturilor de pumn, de picior, de genunchi, cu cotul și cu palmele deschise.

Artele marțiale sunt potrivite pentru orice vârstă. De cele mai multe ori părinții caută să își dea copiii la un sport care îi solicită atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, iar cursul de Karate este o alegere bună pentru copii.

Este un stil de viață, este atât disciplină, cât și joc, este bucurie și muncă, dar mai ales este satisfacție și împlinire. Această disciplină le oferă copiilor oportunitatea de a lega prietenii pe termen lung, dezvoltare armonioasă fizică și mentală, ii ajută să își dezvolte încrederea în propriile calități și să le scoată la suprafață un caracter puternic cu o gândire sănătoasă.

Pentru înscrieri la cursul de karate ne puteți contacta telefonic 0754 200 258 / 0753 806 240 sau prin intermediul formularului de contact

TARIF: 150 LEI/lună - abonament 4 ședințe - 50 de minute sau 50 LEI ședința - 50 de minute

Cursuri Breakdance

inscrieri afterschool 2022 - cursuri Breakdance

Breakdance – apărut în New York în anul 1970, iar într-un cuvânt se poate intitula energie.

Apare ca un stil cu mult diferit de celelalte stiluri de dans existente și este foarte popular în rândul copiilor. Break dance-ul se caracterizează prin elementele sale acrobatice, cu multe figuri executate aproape de sol. Acest dans este mai degrabă un mod de a te exprima, un mod prin care îți pot vărsa frustrările, grijile dar și bucuriile, deoarece el oferă libertatea de mișcare și creație.

Cursurile de dans reprezintă o metodă distractivă prin care copilul nu doar că se destinde și se relaxează, dobândește și o mulțime de abilități și aptitudini esențiale în dezvoltarea lui. Pe lângă acestea, asigură o creștere armonioasă și este una dintre activitățile extracurriculare cele mai căutate de copii. Acesta contribuie și la dezvoltarea personalității artistice, este un dans dinamic, intens care ajută și la pierderea caloriilor într-un mod plăcut.

Dacă îți dorești pentru copilul tău o activitate care să îi consume energia într-un mod constructiv, dezvoltându-i mobilitatea,capacitatea de coordonare și creativă, atunci Breakdance-ul este soluția.
Pentru înscrieri la cursul de karate ne puteți contacta telefonic 0754 200 258 / 0753 806 240 sau prin intermediul formularului de contact

TARIF:150LEI /lună - abonament 4 ședințe 1H sau 50LEI ședința - 1H

Cursuri Cambridge English

inscrieri afterschool 2022 - Cursuri Cambridge English pentru copii

Cambridge English - Curs de pregătire pentru examenele Cambridge

Examenele Cambridge sunt cu recunoaștere internațională și reprezintă un mod excelent pentru copii în a-și îmbunătăți cunoștințele lingvistice și în a progresa educațional. Numărul celor care optează pentru certificatele Cambridge English este în creștere și rămân în continuare cele mai populare teste din România. Examenul presupune un set de trei teste la limba engleză bazate pe probele: Reading & Writing, Listening și Speaking. Noi punem la dispoziție pentru copiii noștri trei module: STARTERS, MOVERS, FLAYERS. Acestea sunt coordonate de Ani Alexandru- profesor de limbă engleză cu experiență în predarea noțiunilor pentru examene Cambridge, iar cu ajutorul ei învățarea limbii engleze devine plăcută, eficientă și plină de satisfacții.

Aducem la cunoștință faptul că evaluarea copilului este GRATUITĂ, iar înscrierea la examen se va face de către profesorul de curs!

Pentru înscrieri la cursul de karate ne puteți contacta telefonic 0754 200 258 / 0753 806 240 sau prin intermediul formularului de contact

TARIF: 195LEI/ lună - abonament de 4 ședințe - 1H30 sau 65 ședința - 1H30

Cursuri De Teatru Și Actorie

inscrieri afterschool 2022 - cursuri teatru Și Actorie

Cursul nostru de teatru are în vedere următoarele: frământări de limbă, dicție, dezvoltare personală, jocuri , exerciții de imaginație și reprezentații pe scenă de teatru.

În cadrul cursului copiii vor lua parte la jocuri de improvizație menite să le dezvolte atenția, viteza de reacție și capacitatea de memorare. Micii actori vor căpăta încredere în forțele proprii, vor dobândi dezinvoltura în relațiile cu cei din jur și vor învăța să reacționeze spontan. Pentru că ne adresăm teatrului și actoriei, fiecare cursant va primi un rol, iar la finalul scenetei bine pregătite, aceștia vor urca trufași pe scena unui teatru din București, fiind demni de toate aplauzele publicului.

Beneficiile acestui curs de teatru și actorie sunt următoarele:

 • cursivitatea în exprimare;
 • curajul de a vorbi în fața unui public deschis;
 • creativitate și spontaneitate;
 • inteligență emoțională;
 • cunoaștere și autocunoștere;
 • gestionarea emoțiilor;
 • eliminarea tracurilor emoționale;

 • Acest curs este adresat tuturor copiilor cu vârste între 6-14 ani, iar toți participanții vor participa la spectacole pe scena teatrului!

  Pentru înscrieri la cursul de karate ne puteți contacta telefonic 0754 200 258 / 0753 806 240 sau prin intermediul formularului de contact

  TARIF: 170 LEI/lună - 4 ședințe - 1H30

  Cursuri Aritmetică Mentală

  inscrieri afterschool 2022 - Cursuri Aritmetică Mentală pentru copii


  Aritmetica Mentală este o metodă de dezvoltare armonioasă a copilului, având la baza tehnica de calcul cu abacul și practicarea calculului mintal rapid. În timpul cursurilor, activitatea creierului se intensifică datorită lucrului simultan al celor două emisfere atunci când copilul calculează, proces foarte important pentru dezvoltarea cognitivă a celor mici. Rezultatul învaţării aritmeticii mentale nu e doar efectuarea rapidă de calcule ci şi o dezvoltare complexă a copilului. Învaţarea şi lucrul cu abacul dă un impuls puternic dezvoltării funcţiilor cognitive la copil.

  Curs de lunga durata, structurat pe module. Necesita o sedință pe săptămână, a cărei durată este de 1 ora și 45 min.

  STRUCTURA MODULELOR

  MODUL S

  Durata: 3 luni

  Program: prezentarea abacului, componentele acestuia, regulile de utilizare.

  Rezultat: Copiii vor înțelege cum să adune și să scadă corect pe abac. Se dezvoltă abilităţile motorii: scrierea de mână, lucrul cu obiecte mici. Apar primele semne de îmbunătățire a succesului la școală.

  MODUL M

  Durata: 3 luni

  Program: Crearea de rutine, studierea formulelor de calcul.

  Rezultat: copilul începe să socotească cu ajutorul formulelor.Memoria și concentrarea se îmbunătățesc simțitor.

  Modul A

  Durata: 5-6 luni

  Program: Automatizarea adunării și scăderii.

  Rezultat: Imaginația și memoria fotografică se dezvoltă fenomenal.

  Modul R

  Durata:5-6 luni

  Program: Pregătirea pentru înmulțirea cu abacul

  Rezultat: Calcul mintal fulgerător, înţelegerea principiului tablei înmulţirii şi efectuarea de operaţii. Capacitatea de gândire analitică crește considerabil.

  Modul T

  Durata: 5-6 luni

  Program: Împărțirea cu abacul

  Rezultat: În acest stadiu, copilul are nevoie de un timp foarte scurt pentru a rezolva orice tip de exerciţiu de aritmetică la școală. Mulți copii ocupă locuri de cinste la olimpiade.

  Modul Y

  Durata: 5-6 luni

  Program: Complexitatea Abacului

  Rezultat: Copilul va putea rezolva orice tip de exerciţiu, sarcină, nu doar la şcoală dar şi în viaţa de zi cu zi. Se va remarca tendinţa de a deveni lider şi va fi capabil să-şi expună şi să-şi argumenteze punctul de vedere. Rezultatele la şcoală continuă să se îmbunătăţească la toate materiile.

  Pentru înscrieri la cursul de karate ne puteți contacta telefonic 0754 200 258 / 0753 806 240 sau prin intermediul formularului de contact

  TARIF

  405/lună - 4ședințe (doar prima lună) - 1H45

  450/lună - 4 ședințe (urmatoarele luni)- 1H45

  +

  Materiale didactice – 125 lei (vor fi folosite pentru 12 ședințe)

  +

  Abac – 55 lei (se folosește pe intreaga perioadă a cursului)

  Cursuri Citire Rapidă

  inscrieri afterschool 2022 - cursuri Citire Rapidă

  Citirea rapida, dezvoltă abilitatea de a lucra cu textul, capacitatea de a deduce și memora elementele de bază, precum și creșterea vitezei lecturii fără a pierde înțelesul celor citite.

  Copiii vor avea posibilitatea de a intra în lumea fascinantă a culturilor din diferite țări ale globului pământesc prin intermediul cititului!

  Fiecare elev primește: 12 caiete de lucru dedicate diferitelor țări, 3 culegeri pentru lectură, o colecție de basme cu ilustrații originale și o carte de gamificare cu stickere, care, după finalizarea cursului devine un joc de masă cu un set de cărți cu diferite sarcini.


  Cursul durează 6 luni; prezenta: o data pe sapt. Durata unei sedinte de curs este de 1 ora 45 min.

  Pentru înscrieri la cursul de Citire Rapidă ne puteți contacta telefonic 0754 200 258 / 0753 806 240 sau prin intermediul formularului de contact

  TARIF

  380 LEI/lună - 4 ședințe (doar prima lună)- 1H 45

  425LEI - 4 ședințe(următoarele luni) - 1H45

  +

  Materiale didactice – 280 lei (se folosesc pt toata durata cursului)

  Cursuri

  Sep   2023
  L Ma Mi J V S D
          1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30